sadaya Kategori

Nyemprot Adhesive

Bumi> produk > Nyemprot Adhesive

1
2
3
SARZ ngaropéa Warna semprot lem Pikeun bolu
SARZ ngaropéa Warna semprot lem Pikeun bolu
SARZ ngaropéa Warna semprot lem Pikeun bolu

SARZ ngaropéa Warna semprot lem Pikeun bolu


Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

Lem sintétik

pamakéan

Spons, Spons, PVC, PE, Eva, Metal, Karét, Aluminium-plastik Board

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

panalungtikan
gambaran

Kalayan kamajuan ékonomi anu gancang, dina jati, kulit, lawon, hiasan, bahan hampang sareng industri sanésna, sajumlah ageung lem semprot anu seueur dianggo, sapertos industri jati rami wol, bolu, sofa, layar, lawon, kasur. beungkeutan, Karajinan, Toys, dewan hiasan, cork, plastik, kaca, serat, karét, produk kertas, kartu, busa, lawon, kulit jeung polystyrene jeung bahan beungkeutan permukaan lianna.

SARZ basis cai semprot lem dasarna deukeut euweuh bauan, adhesion awal alus, kakuatan beungkeut badag, leuwih hemat bahan per konstruksi Unit, bisa dipaké pikeun bolu jeung bolu, bolu jeung kulit, jati semprot lem, kantong semprot lem, toolbox jeung lianna. nyemprot lem.

Kinerja Téknis

1. lalawanan suhu luhur: nepi ka 149 ℃

2. Grup tunggal: konstruksi merenah, operasi basajan, gampang pikeun ngabersihan

3. résistansi pangleyur: résistansi pangleyur Alus, bisa nolak disegel atawa terasing média cair jeung gas

4. sealing kuat: celah keusikan kedap, teu kudu ngulang tightening kinerja sealing kontinyu beredar

5. lalawanan korosi: Bisa nyadiakeun éfék sealing alus dina kontak raray-to-beungeut jeung ngurangan korosi

spésifikasi

Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

Lem sintétik

pamakéan

Spons, Spons, PVC, PE, Eva, Metal, Karét, Aluminium-plastik Board

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

pak-pakan

12Pcs/Carton

jilid

650ml

conto

Disadiakeun

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Number model

Napel busa

OEM

kasadia

hirup rak

9 bulan

Waktos pangiriman

30Poé

jéntré gancang

Kalayan kamajuan ékonomi anu gancang, dina jati, kulit, lawon, hiasan, bahan hampang sareng industri sanésna, sajumlah ageung lem semprot anu seueur dianggo, sapertos industri jati rami wol, bolu, sofa, layar, lawon, kasur. beungkeutan, Karajinan, Toys, dewan hiasan, cork, plastik, kaca, serat, karét, produk kertas, kartu, busa, lawon, kulit jeung polystyrene jeung bahan beungkeutan permukaan lianna.

Spésifikasi: 24 PCS / Per kotak 4x6, 650ML unggal

aplikasi

Dipaké pikeun bolu sofa, busa, lawon, kulit, kertas, kai, plastik, PVC, pe, Eva, logam, karét, katun insulasi termal, dewan seuneu, dewan palastik aluminium sarta bahan beungkeutan lianna. Sofa semprot lem, bolu semprot lem, sofa, kasur, korsi swivel, jsb, bisa dipaké pikeun menyemprot lem.

SARZ Semprot napel dasarna deukeut euweuh bauan, adhesion awal alus, kakuatan beungkeut badag, konstruksi Unit leuwih hemat bahan, bisa dipaké pikeun bolu jeung bolu, bolu jeung kulit, jati semprot lem, kantong semprot lem, toolbox jeung lem nyemprot lianna.

panalungtikan

kategori panas