sadaya Kategori

Propil Company

Bumi> kira-kira > Propil Company

Perkenalan Company

Shandong SARZ New Material Co., Ltd. diadegkeun dina 2014, SARZ Rubber Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan kimia anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun produk napel anu ramah lingkungan. Saatos sababaraha taun pangwangunan sareng kamekaran kontinyu, éta parantos janten perusahaan napel ukuran sedeng. Perusahaan parantos netepkeun konsép titik awal anu luhur sareng kualitas produk kualitas luhur ti mimiti ngadegna. Ngadegkeun sistem manajemen kualitas sora, sarta serius nyieun brand mimiti napel héjo. Perusahaan nganggap kualitas salaku kahirupan, pangguna salaku Gusti, sareng kaséhatan manusa salaku tanggung jawabna. Kalawan gaya gawé efisien sarta manajemén ilmiah sampurna, parusahaan nuturkeun prinsip "win-win, kuadrat jeung buleud", sarta cherishes unggal kasempetan gawé babarengan di pasar jeung sumanget "kajujuran, pragmatism jeung inovasi". Merek "Sanzhi", anu perusahaan parantos narékahan pikeun ngawangun mangtaun-taun, parantos ngahormatan salaku Merek Dagang Terkenal Cina sareng parantos lulus sababaraha sertifikasi nasional, kalayan kualitas produk anu langkung luhur tibatan standar nasional, anu parantos ngahasilkeun dampak anu jauh. on mayoritas pamaké. Jaringan pamasaran perusahaan sumebar ka sakuliah dunya, sareng produkna dijual ka sababaraha nagara di sakumna dunya. Dina industri pikeun nyieun sistimatis, standar, respon efisien kana sistem layanan, tim layanan profésional kana pasar global, pikeun konsumén, dealers nyadiakeun rentang pinuh ku wijaksana, jasa manusiawi. Sadaya staf perusahaan bakal, sapertos biasa, usaha anu teu aya watesna pikeun komitmenna ka konsumén! Anjeun bakal gaduh bumi ékologis anu séhat sareng ramah lingkungan sareng perjuangan!

kategori panas