sadaya Kategori

PU Foam

Bumi> produk > PU Foam

1
2
3
SARZ Polyurethane Foam Caulk napel
SARZ Polyurethane Foam Caulk napel
SARZ Polyurethane Foam Caulk napel

SARZ Polyurethane Foam Caulk napel


Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

Polyurethane

pamakéan

Eunteung Busa, Genteng Keramik Digelap Jeung Kaca Lengket

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

panalungtikan
gambaran

Polyurethane Foam Sealant pikeun pamasangan, ngalereskeun sareng ngeusian gedong sareng panto interior sareng windows.It gaduh adhesion ultra-stabil, insulasi sora, sealing, pelestarian panas, résistansi Uap, garing gancang, henteu nyusut dina suhu anu luhur sareng henteu garing dina low. suhu, formaldehida bébas jeung Freon-gratis.

Kinerja Téknis

1.SARZ polyurethane sealant busa boga ciri efisiensi tinggi, hemat energi, résistansi shock sarta lalawanan tekanan, konduktivitas panas suhu ultra-low, résistansi cuaca jeung saterusna. Elastomer busa solidified miboga sipat alus teuing kayaning beungkeutan, waterproof, ékspansi termal jeung résistansi kontraksi, insulasi panas, insulasi sora komo retardant seuneu (tipe retardant seuneu kawates), sarta loba dipaké dina wangunan panto jeung jandela sisi kelim, sendi ékspansi komponén. jeung liang ngeusian sarta sealing

2.SARZ polyurethane caulk bisa dipaké pikeun sealing, caulking, beungkeutan tetep, insulasi jeung insulasi sora, utamana antara baja palastik atawa lawang alloy aluminium sarta Windows jeung tembok.

spésifikasi

Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

Polyurethane

pamakéan

Eunteung Busa, Genteng Keramik Digelap Jeung Kaca Lengket

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

pak-pakan

12Pcs/Carton

jilid

750ml

conto

Disadiakeun

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Number model

Napel busa

OEM

kasadia

hirup rak

9 bulan

Waktos pangiriman

30Poé

jéntré gancang

Caulk busa polyurethane mangrupikeun produk poliuretana khusus anu dieusi ku prepolymer polyurethane, agén busa, katalis sareng komponén sanés dina tank aerosol tahan tekanan. Salila konstruksi, koloid aerosol disemprot ka situs anu bakal diwangun ku cocog ukuran gun atanapi nozzle manual, sareng prosés molding, foaming, beungkeutan sareng sealing réngsé dina waktos anu singget.

Spésifikasi: 12 PCS per kotak, 750ML unggal

aplikasi

1. Pamasangan panto jeung Windows: caulk sealing jeung beungkeutan tetep antara panto jeung Windows jeung tembok.

2. Modél iklan: modél, produksi tabel keusik, perbaikan dewan tampilan.

3. Insulasi sora sareng réduksi bising: sela anu dieusi dina hiasan ruangan pidato sareng studio siaran tiasa maénkeun peran dina insulasi sora sareng réduksi bising.

4. Ngebon: susunan kembang, ngebon, caang jeung éndah.

5. pangropéa poean: liang, gap, ubin témbok, ubin lanté, perbaikan lanté.

6. Waterproof plugging: pipa cai, sewers sarta perbaikan loopholes séjén, plugging.

7. Bungkusan jeung transportasi: Ieu bisa kalayan gampang ngarangkep barang berharga jeung rapuh, ngahemat waktos tur gancang, résistansi gempa sarta tekanan.

panalungtikan

kategori panas