sadaya Kategori

Taya Lem Kuku

Bumi> produk > Taya Lem Kuku

1
2
3
SARZ Lima detik napel Pikeun Iklan Kecap M920
SARZ Lima detik napel Pikeun Iklan Kecap M920
SARZ Lima detik napel Pikeun Iklan Kecap M920

SARZ Lima detik napel Pikeun Iklan Kecap M920


Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

NeopreneRuber

pamakéan

Iklan outdoor, Plakat, Jandéla Pintonan

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

Number model

M920

panalungtikan
gambaran

SARZ kakuatan napel luhung tur pisan tahan ka corrosion.Strong kamampuhan positioning, bisa dibenerkeun dina time.Completely pondok ngarobah "double-sided tape + kaca lem" tina prosés konstruksi tradisional, teu kedah pita dua kali sided bisa langsung diposisikan pikeun mantuan, sarta bisa mastikeun yén eunteung téh datar tur geulis panyalindungan lingkungan transparan non-toksik non-polluting. Gampang dipasang, ngahemat waktos, tenaga kerja sareng artos, mangrupikeun karesep para pagawé sareng master, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun industri kaca.

Produk ieu ngabogaan kakuatan napel kuat, adhesion, positioning gancang, bisa dimuat, teu kudu ngarojong, non-corrosive, rasa beresih jeung perlindungan lingkungan, lila muka waktu, dina 20 menit bisa terus-terusan dina substrat kabeungkeut pikeun ngaluyukeun némpelkeun. , cocog pikeun hurup iklan, nameplates, produksi kotak lampu atawa pamakéan proyék positioning séjén.

Kinerja Téknis

1. bahan baku kualitas

SARZ kuku-gratis napel pilihan rupa, preferably bahan baku kualitas luhur taat kana kualitas produk munggaran, pageuh percanten kakuatan merek

2. Waterproof jeung Uap-buktina

Saatos curing, SARZ napel bébas kuku ngabentuk lapisan napel padet, ku kituna bisa meta salaku waterproof sarta Uap-bukti.

3. Hiji lem multi-tujuan, cocog pikeun rupa-rupa bahan

Jero rohangan sareng luar, lantai sareng témbok, sadayana bumi (hardware, stainless steel, produk tambaga, ruang aluminium, kai, produk kaca, akrilik, bahan PVC, papan gips, marmer, semén, ubin)

spésifikasi

Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

NeopreneRuber

pamakéan

Iklan outdoor, Plakat, Jandéla Pintonan

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

pak-pakan

24Pcs/Carton

jilid

330ml

conto

Disadiakeun

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Number model

M920

OEM

kasadia

hirup rak

12 bulan

Waktos pangiriman

30Poé

jéntré gancang

Lem bébas paku téh héjo sarta henteu ngandung formaldehida, produk euweuh bauan, sintétik tina bahan baku résin, bisa ngabeungkeut bahan nanaon, euweuh bauan, teu menyakiti kulit, moal jadi hideung, euweuh mildew.

Spésifikasi: 24 PCS per kotak, 300ML unggal, 1950 cartons / 20'GP 200L drum 70 drum / 20'GPusing teuas bungkusan

aplikasi

Bisa dipaké pikeun PVC teuas, PVC lemes sareng TPU, PU, ​​Eva, ABS, AS, EPE, PC, kertas, lawon, karét, logam jeung loba bahan séjén timer napel na silih napel.

panalungtikan

kategori panas