sadaya Kategori

Taya Lem Kuku

Bumi> produk > Taya Lem Kuku

1
2
3
SARZ M930 High Kakuatan napel Pikeun Struktur Gedong
SARZ M930 High Kakuatan napel Pikeun Struktur Gedong
SARZ M930 High Kakuatan napel Pikeun Struktur Gedong

SARZ M930 High Kakuatan napel Pikeun Struktur Gedong


Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

NeopreneRuber

pamakéan

Papan KT, Fiberboard, Perabot Kayu, Tembok Latar, Pigura Panto,

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

Number model

M930

panalungtikan
gambaran

SARZ kakuatan napel luhung tur pisan tahan ka corrosion.Strong kamampuhan positioning, bisa dibenerkeun dina time.Completely pondok ngarobah "double-sided tape + kaca lem" tina prosés konstruksi tradisional, teu kedah pita dua kali sided bisa langsung diposisikan pikeun mantuan, sarta bisa mastikeun yén eunteung téh datar tur geulis panyalindungan lingkungan transparan non-toksik non-polluting. Gampang dipasang, ngahemat waktos, tenaga kerja sareng artos, mangrupikeun karesep para pagawé sareng master, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun industri kaca.

1. kakuatan napel kuat, bisa gancang diposisikan. Nyadiakeun pamaké produk leuwih ongkos-éféktif.

2. Ngabéréskeun dewan KT ngagunakeun pita dua kali sided atawa instalasi lem kaca, gampang gelembung, warping sarta layu atawa gugur, kasalahan instalasi teu bisa dilereskeun jeung ulang dipasang, bagian tina pangaruh témbok beungkeutan goréng jeung masalah sejenna

Kinerja Téknis

1.KT dewan bisa pasted seamlessly tur gancang, datar tur geulis.

2. Lamun posisi dewan KT dipasang lepat, éta bisa gampang dilereskeun dina waktu anu singget.

3. Gampang jeung gancang instalasi, teu bubbling, teu warping, teu shedding, ngahemat waktu jeung usaha pikeun iteuk pageuh.

4. Leres pisan euweuh korosi dewan KT, kecap busa jeung bahan corrosive lianna.

spésifikasi

Tempat Asal

Shandong, Cina

brand Ngaran

SARZ

ngetik

Hiji Komponén

Bahan Baku Utama

NeopreneRuber

pamakéan

Papan KT, Fiberboard, Perabot Kayu, Tembok Latar, Pigura Panto,

warna

BodasBkakurangan,Tkoper,ngaropéa 

pak-pakan

24Pcs/Carton

jilid

330ml

conto

Disadiakeun

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Number model

M930

OEM

kasadia

hirup rak

12 bulan

Waktos pangiriman

30Poé

jéntré gancang

SARZ lem kuku-gratis héjo sarta henteu ngandung formaldehida, produk euweuh bauan, sintétik tina bahan baku résin, bisa kabeungkeut kana bahan nanaon, euweuh bauan, teu menyakiti kulit, moal jadi hideung, euweuh mildew.

Spésifikasi: 24 PCS per kotak, 300ML unggal, 1950 cartons / 20'GP 200L drum 70 drum / 20'GPusing teuas bungkusan

aplikasi

1. Sakabéh gabungan napel tiasa nanggung beban, kakuatan anu luhur, konsentrasi setrés dihindari, sareng kakuatan kacapean anu saé.

2. Rupa-rupa bahan bisa disambungkeun.

3. Struktur napel boga beurat lampu sarta permukaan lemes jeung geulis.

4. Ieu miboga éfék sealing.

5. Prosés beungkeutan basajan tur gampang beroperasi.

panalungtikan

kategori panas