sadaya Kategori

Waterproof Acrylic Silicone Hujan Buktina Caulking Sealant

Bumi> produk > Waterproof Acrylic Silicone Hujan Buktina Caulking Sealant

368
1
2
368 Interior Kelim Jeung Segel Acrylic Sealant
368 Interior Kelim Jeung Segel Acrylic Sealant
368 Interior Kelim Jeung Segel Acrylic Sealant

368 Interior Kelim Jeung Segel Acrylic Sealant


Tempat Asal

Shandong, Cina

pamakéan

CaulkToSealDoorsAjeung Windows,

Ngaran séjén

Silikon Sealant

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Bahan Baku Utama

Silicone

brand Ngaran

SARZ

Number model

368

panalungtikan
gambaran

SARZ asam silikon kaca napel mangrupakeun komponén tunggal asam curing sealant, éta gampang ngagunakeun, permukaan drying gancang, euweuh aliran nangtung, mibanda élastisitas alus sarta sipat beungkeutan, bisa dipaké dina rupa-rupa kaayaan iklim, sarta ngabogaan résistansi cuaca alus teuing. sarta lalawanan kuat ka UV, salju, polusi hawa jeung kinerja erosi alam lianna.

Bisa diterapkeun kana logam jeung plastik, panto alloy aluminium sarta Windows, nyimpen Windows, skylights, antara plastik, antara kaca segel leakage, Nyata ngurangan koefisien gesekan, ngaronjatkeun smoothness, ngaronjatkeun permukaan gloss, ngaronjatkeun touch silky permukaan, ngaronjatkeun daya tahan scratch.

Kinerja Téknis

Gampang dianggo, permukaan garing gancang, teu aya aliran nangtung, kalayan élastisitas anu hadé sareng sipat beungkeutan, tiasa dianggo dina rupa-rupa kaayaan iklim, sareng gaduh résistansi cuaca anu saé sareng résistansi anu kuat pikeun UV, salju, polusi udara sareng kinerja erosi alam anu sanés. .

spésifikasi

Tempat Asal

Shandong, Cina

pamakéan

CaulkToSealDoorsAjeung Windows,

Ngaran séjén

Silikon Sealant

carana ngumpulan

Adhesives séjén

Bahan Baku Utama

Silicone

brand Ngaran

SARZ

Number model

368

ngetik

SiliconeSealant

Ngaran Produk

Lem Silicone Sealant

aplikasi

Pangwangunan Sealing

warna

Bodas Hideung Transparan Gray

material

100% Silikon

OEM

kasadia

pak-pakan

24 P.cs/karton

kauntungan

Quick-drying

hirup rak

12 Bulan

OEM

kasadia

conto

kasadia

Waktos pangiriman

30 Poé

jéntré gancang

Lem silikon ilahar disebut lem kaca sabab mindeng dipaké pikeun beungkeutan jeung sealing kaca.

Spésifikasi: 24 PCS per kotak, 300ML unggal, 1950 cartons / 20'GP 200L drum 70 drum / 20'GPusing teuas bungkusan

1. Bisa dipaké pikeun sealing, blocking leakage na weatherproof, indoor na outdoor duanana cocog (pangaruh indoor leuwih hadé), anti rembesan jeung anti leakage pangaruh signifikan.

2. Bisa glued kana rupa-rupa hiasan interior mobil, kaasup: logam, lawon jeung lawon organik jeung plastik.

3. Bisa aktipitas pemanasan sarta cooling alat on gasket nu.

4. Bisa dipaké dina beungeut logam masang euweuh screw liang bar, nameplate jeung cet jeung bahan plastik.

5. Ngégél jandela dina panto oven, nu flue dina Perkakas gas, sambungan pipa, jeung panto passageway.

6. Pikeun kotak gear, compressor, pompa nyadiakeun formasi instan anti leakage Pad.

7. Ngégél kabin jeung jandela.

8. Trailer, treuk cab jandela sealing.

9. Lem jeung segel komponén parabot.

aplikasi

Wewengkon Aplikasi

A. Sealing sabudeureun worktops dapur jsb.

B. Sealing sabudeureun mandi, Saniter Ware, basins jeung keramik.

C. sealing internal sabudeureun uPVC, kayu jeung logam jandela jeung panto pigura.

D. Filing sela, retakan jeung sendi di facades, tembok jeung ceilings saméméh lukisan.

panalungtikan

kategori panas