sadaya Kategori

aplikasi

Bumi> kira-kira > aplikasi

Fungsi produk napel semprot

Waktos: 2023-09-12 Hit: 35

1

Semprot napel dipaké dina spons sofa, busa, lawon, kulit, kertas, kai, plastik, PVC, pe, Eva, logam, karét, katun insulasi termal, dewan seuneu, dewan palastik aluminium sarta bahan beungkeutan lianna. Semprot napel pikeun sofa, spons semprot napel, sofa, kasur, korsi swivel jeung saterusna dipaké pikeun menyemprot napel.

Kaunggulan napel semprot: viskositas awal kuat, speed gancang, gampang ngagunakeun, ngaronjatkeun efisiensi gawé, permukaan semprot leuwih badag, umumna 12 planes per kilogram napel sénsitip tekanan impermeable, lilana kentel panjang; The napel semprot bisa gampang dihapus, sarta ngahasilkeun némpelkeun positioning anyar; Partikel napel semprot anu rupa jeung transparan, sarta moal noddle sarta ngaleutikan sarta tembus paling bahan.

Kalayan kamajuan ékonomi anu gancang, dina jati, kulit, lawon, hiasan, bahan hampang sareng industri sanésna, sajumlah ageung napel semprot anu seueur dianggo, sapertos industri jati hémp wol, bolu, sofa, layar, lawon, kasur. beungkeutan, Karajinan, Toys, dewan hiasan, cork, plastik, kaca, serat, karét, produk kertas, kartu, busa, lawon, kulit jeung polystyrene jeung bahan beungkeutan permukaan lianna. The napel semprot basis cai karek dibuka nyaeta dasarna deukeut euweuh bauan, adhesion awal alus, kakuatan beungkeut badag, sarta leuwih hemat bahan dina konstruksi Unit. Ieu bisa dipaké pikeun nyemprot napel jeung bolu, bolu jeung kulit, jati semprot napel, bagasi semprot napel, toolbox jeung saterusna.

kategori panas