sadaya Kategori

aplikasi

Bumi> kira-kira > aplikasi

Pamakéan napel bébas kuku

Waktos: 2023-09-12 Hit: 21

1

Pamakéan napel bébas kuku:

Pangaruh sealing napel bébas paku téh alus, adhesion tinggi, sarta dina prosés pamakéan moal emit formaldehida, euweuh bau. Éta tiasa langkung saé dilarapkeun kana sababaraha widang industri, sapertos tanda listrik, tanda mobil sareng lénsa raksa, gagang, jsb.

Nail-gratis napel sealing kaunggulan kinerja alus, geus dipikawanoh ku sagala rupa widang industri, rupa-rupa pamakéan, dipercaya. Utamana dina seleksi kuku produk sealing bébas kudu nengetan kualitas anak, ngan produk kualitas luhur bisa ngahontal sealing alus jeung pangaruh beungkeutan, jadi dina seleksi napel bébas paku kudu jadi ekstra ati, kudu milih suppliers brand jaminan kualitas. , kayaning SRAZ, fokus kana panalungtikan napel bébas kuku, nyadiakeun solusi aplikasi napel bébas kuku ngaropéa. Loba dipaké, bisa dipaké dina énergi anyar, militér, médis, aviation, pengiriman barang, éléktronika, mobil, instrumen, catu daya, rail-speed tinggi jeung industri lianna.

Kaunggulan tina nail-free adhesive:

1, pangaruh sealing napel bébas paku téh alus, speed beungkeutan gancang, diitung dina "detik". Umumna disebutkeun, napel nu bisa ngahontal curing permukaan dina 2-3 jam, sarta prosés curing sagemblengna réngsé dina ngeunaan sapoé.

2, kakuatan beungkeutan segel napel bébas paku luhur, tapi ogé boga kakuatan ngaropéa kuat.

3, Nail bébas napel beungkeutan pangaruh sealing alus, rentang beungkeutan lega.

4, Nail-gratis napel mangrupakeun bahan ramah lingkungan, moal aya épék goréng sanggeus curing.

5, Mangsa neundeun napel bébas paku relatif panjang, dina gudang gudang 27 ℃, bisa ditempatkeun pikeun leuwih ti 24 bulan.

6, Nail-gratis napel boga ciri konstruksi operasi basajan, teu kudu bor, paku, ngahemat tanaga gawé.

7, Nail bébas napel kuat, jumlah leutik pamakéan bisa ngahontal hasil alus, ngahemat waragad bahan.