sadaya Kategori

aplikasi

Bumi> kira-kira > aplikasi

Silicone napel 770 widang aplikasi

Waktos: 2023-09-12 Hit: 85

1

Kagunaan utama sealant silikon:

Insulasi jeung sealing rupa elemen pemanasan sarta Uap-buktina, waterproof na mildew buktina, shock buktina; Loba dipaké dina panerapan rumah tangga, mesin dahareun, papan circuit éléktronik, énergi listrik, éléktromagnétik, tanaga surya jeung industri lianna beungkeutan na sealing; Silicone sealant bisa dipaké dina lampu hemat energi, lampu solar jeung lampu handicraft jeung industri lampu séjén; Lapisan tahan-lembab sareng tahan bocor sareng tujuan sealing sanésna.

Kauntungannana sealant silikon

1, Silikon sealant gaduh résistansi suhu luhur sareng rendah. Sealant silikon tahan suhu luhur ogé ngajaga kinerja sepuh termal anu saé dina 280 ℃.

2, Silikon sealant boga sealing hadé. Sealant silikon suhu luhur dihasilkeun tanpa nambahkeun 20% tina titik golak luhur pangleyur minyak bumi, nu bisa mastikeun yén karét teu rengat pikeun lila tur mastikeun tightness nu.

3, Sealant silikon suhu luhur ngagaduhan kakuatan beungkeutan super. Kakuatan tensile umum sareng kakuatan geser tina sealant silikon suhu luhur langkung ageung tibatan 1.5MPa, sareng kakuatan tegangan sareng kakuatan geser variétas khusus bakal ngahontal 3.5MPa.

4, Silikon sealant boga résistansi asam hadé. Impor bahan baku, prosés produksi, tanpa nambahkeun fillers sejen, greatly ngaronjatkeun sipat kimia sealant nu utamana ngagambarkeun résistansi asam sarta alkali, résistansi korosi.

5, Sealant silikon transparan sareng bodas ogé langkung saé tibatan silikon anti-yellowing biasa.