sadaya Kategori

PRODUK PANAS

Naha milih AS

Shandong SARZ
Bahan Anyar
Co., LTD

Shandong SARZ New Material Co., Ltd. diadegkeun dina 2014, SARZ Rubber Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan kimia anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun produk napel anu ramah lingkungan.

Saatos sababaraha taun pangwangunan sareng kamekaran kontinyu, éta parantos janten perusahaan napel ukuran sedeng. Perusahaan parantos netepkeun konsép titik awal anu luhur sareng kualitas produk kualitas luhur ti mimiti ngadegna.

APLIKASI PRODUK

rentang produk urang ngawengku bahan anyar, bahan konstruksi, elém, agén curing, bahan sealing, bahan waterproofing, produksi bahan flooring, jualan jeung saterusna.